Turun Riento ry

"Urheilusta energiaa elämään!"

Turun Riennon hallitus on satavuotisjuhlakokouksessaan 2.4.2006 päättänyt jatkaa yhteiskunnallista keskustelua ja toimintaa terveiden elämäntapojen, liikunnan ja urheilun toimintaedellytysten edistämiseksi.

 

Seuran johto esittää opetusministeriölle osoitetussa kirjelmässä, että valtiovallan toimesta selvitetään yhteistyössä urheilujärjestöjen ja kuntien edustajien kanssa "urheilun ja liikunnan palveluiden yhteiskuntasopimus", jolla luodaan uusi ja terve taloudellinen perusta vapaaehtoisen liikuntatyön kehittämiselle ja vahvistamiselle.

Turun Riennon mukaan yhteiskunnan ja urheilun yhteistyöllä saadaan aikaan tulevaisuudessa huomattavat kustannussäästöt julkisiin menoihin sekä parannetaan ihmisten elämän laatua.


Turun Riento on vuonna 1906 perustettu voimistelu- ja urheiluseura, jonka lajiyhdistykset ovat keilailu, koripallo, taitoluistelu, voimistelu ja yleisurheilu.
Seurassa on lähes 1 500 harrastajaa ja jäsentä. Seura juhlii satavuotista toimintaansa 8.4. Turussa VPK:n talolla klo 18.00 alkaen.


Lisätietoja kirjelmästä antavat:

MARIE LUNDMARK
Turun Riennon hallituksen neuvotteleva jäsen
Suomen Olympiakomitean jäsen
Kansainvälisen Luisteluliiton johtokunnan jäsen
040 - 550 3003


ANDERS BLOM
Turun Riennon puheenjohtaja
Perheyritysten liiton toimitusjohtaja
0400 - 523 409

Joomla! virheenkorjauskonsoli

Istunto

Profiilin tiedot

Muistin käyttö

Tietokantakyselyt