Turun Riento ry

"Urheilusta energiaa elämään!"

Lajiyhdistykset

Ajankohtaista

Riento ja Q Medi yhteistyöhön

Turun Riento ry ja Q Medi Europe Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyö- ja varainhankintasopimuksen verkkokaupasta

Lue lisää...

 

Pienillä panoksilla suuria tunteita
Kisailu, kilvoittelu, leikkimieli ja haaveilu ovat osa urheilua ja liikuntaa sekä osa ihmisen perusluonnetta. Veikkauspelitkin ovat tapa kilvoitella ja antavat meille mahdollisuuden haaveiluun. Veikkauspelaaminen on parhaimmillaan hauskaa ajanvietettä ja tuo lisää jännitystä urheilun seuraamiseen. Pienillä panoksilla saa rahapeleistä irti suuremman ilon.

Nyt voit tukea seuramme toimintaa, kun pelaat Veikkaus-pelisi Riennon kotisivuilla olevan Veikkaus-linkin kautta.

Veikkaus ja SLU ovat yhdessä luoneet seuratoiminnan varainkeruuta tukevan välineen. Voit jättää niin lauantain lottosi kuin vedonlyöntisi helposti Riennon sivujen kautta. Turun Riento ry saa palkkion pelaamistasi euroista. Netissä pelatessasi Sinun etunasi on myös se, että saat voitot suoraan tilillesi ja voit seurata oman pelaamisesi määrää.

Jos olet jo Veikkauksen asiakas, voit käyttää olemassa olevia tunnuksiasi, uutena asiakkaana voit rekisteröityä tätä kautta. Muistathan, että Veikkauksen pelien ikäraja on internet-pelaamisessa 18 vuotta.

Lue lisää veikkausvoittovaroista ja vastuullisesta pelitoiminnasta

Hyvässä Seurassa suomalainen voittaa aina!

Lisätietoja Hyvä Seura -hankkeesta ja verkkokumppanuudesta SLU:n yhteyshenkilöltä:
Timo Simonen (Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.) tai 040-5566260