Suomen Koripalloliitto ja Nuori Suomi ovat myöntäneet Turun Riennon koripallolle Nuori Suomi -sinetin osoituksena laadukkaasta junioritoiminnasta ja sen määrätietoisesta kehittämisestä.

Sinetin Riennolle luovuttivat Suomen Koripalloliiton toiminnanjohtaja Tommi Lanki ja läntisen alueen aluepäällikkö Timo-Pekka Hämäläinen seuran koripallojaoston kaudenavaustilaisuudessa sunnuntaina 12.10.2008. Uutta sinettiseuraa kävivät onnittelemassa myös kansanedustaja Ilkka Kanerva, Turun kaupungin edustajat urheiluasiamies Pertti Perko ja järjestöliikuntapäällikkö Marjaana Risku.

Sinettiseurat ovat urheiluseuroja, jotka täyttävät yhdeksän yhteistä laatukriteeriä koskien seuran eettisiä ja kasvatuksellisia periaatteita, seuratoiminnan organisointia ja toteutusta sekä ohjaajien ja valmentajien osaamista. Näiden kriteerien lisäksi Koripalloliitolla on tiettyjä lajikohtaisia kriteereitä koskien seuratoimintaa, koulutus- ja ohjaustoimintaa sekä yhteisöllisyyttä. Sinettikriteerit varmistavat laadukkaan lasten ja nuorten toiminnan urheiluseurassa.

Turun Riento on koripalloliiton seitsemäs sinettiseura. Aiemmin Nuori Suomi Sinetti on myönnetty Espoo Basket Teamille, helsinkiläiselle Karhun Pojille, Tampereen NMKY:lle, espoolaiselle Tapiolan Hongalle, kaarinalaiselle Ura Basketille sekä Oulun NMKY:lle. Lisää tietoa Nuoren Suomen sinettijärjestelmästä löytyy osoitteesta www.nuorisuomi.fi.